Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Δύσκολοι δρόμοι

Είδος Ταινίας: Δραματική
Σκηνοθεσία: Νέστορας Μάτσας
Σενάριο: Νέστορας Μάτσας
Μουσική: Γιώργος Μητσάκης
Σύμβουλος καραγκιοζοπαίχτης:Μιχόπουλος Παναγιώτης
Έτος Παραγωγής: 1965
Διάρκεια: 85 λεπτά
Πρωταγωνιστούν: Λευτέρης Βουρνάς, Κατερίνα Βασιλάκου, Θανάσης Μυλωνάς, Βασίλης Αυλωνίτης, Λαυρέντης Διανέλλος(στο ρόλο του καραγκιοζοπαίχτη)
, Άγγελος Αντωνόπουλος, Μιράντα Μυράτ, Μιχάλης Μπαλλής, Δήμος Σταρένιος, Γιώτα Σοϊμοίρη, Ζωή Φυτούση, Έλλη Ξανθάκη, Αρτέμης Μάτσας, Βαγγέλης Πλοίος, Σωτήρης Φούντας, Γιάννης Φύριος, Μαργαρίτα Γεράρδου, Ελένη Καρπέτα, Γιώργος Γιουβανέλης, Τασσώ Καββαδία
Υπόθεση
Βιομηχανική ζώνη του Πειραιά, στην ευρύτερη περιοχή του Περάματος. Στα μέσα της δεκαετίας του '60. Ένας λαϊκός τραγουδιστής, ο Αντρίκος, και η παρτενέρ του Σόνια είναι κρυφοί εραστές. Ωστόσο, ο Αντρίκος σχεδιάζει να παντρευτεί τη γλυκιά Μαρία, κι αυτό όχι επειδή την αγαπάει πραγματικά, αλλά επειδή μισεί τον Δημήτρη ο οποίος τη θέλει πραγματικά. Ο τελευταίος, ο οποίος εγκατέλειψε τις σπουδές του κι εργάζεται σε εργοστάσιο, σκέφτεται να μπαρκάρει για την Αυστραλία. Δεν γνωρίζει πως τον προορίζουν, μαζί με πολλούς άλλους, για εργάτη σε ανθρακωρυχεία. Ο Δημήτρης θα γλιτώσει τελικά απ' αυτήν την περιπέτεια και θα επιστρέψει σπίτι του για να παντρευτεί τη Μαρία, ο δε Αντρίκος θα νομιμοποιήσει το δεσμό του με τη Σόνια – κι όλα θα τελειώσουν καλά.

Κοινοποιήστε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: