Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τσικνοπέμπτη στο δημοτικό σχολείο Βραχναιίκων του Δήμου Πατρέων

Με  τη  συνεργασία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Βραχναιίκων του διευρυμένου πλέον Δήμου Πατρέων γιορτάστηκε η Τσικνοπεμπτη.
Από νωρίς το πρωί τα μέλη του συλλόγου και αρκετοί γονείς άρχισαν τις προετοιμασίες και το καθιερωμένο ψήσιμο για να τσικνίσουν μαζί με τα παιδιά και τους δασκάλους τους.
Ο διευθυντής του σχολείου κ.Ανδρέας Μπαγιώργος υποδέχτηκε  το γκρουπ 38 του κρυμμένου θησαυρού που σκόρπισε μεγάλο κέφι στα παιδιά του σχολείου που και με την βοήθεια  του καρναβαλικού άρματος της μουσικής  ξεσήκωσε τους μαθητές και τους δασκάλους.
Η εμπειρία ήταν μοναδική και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τα καλοψημένα σουβλάκια και τα  λουκάνικα καθώς και από τους άφθονους χυμούς που μοιράστηκαν στα παιδιά ,όσο για τους μεγάλους υπήρχε  υπέροχο κρασί και η παγωμένη μπίρα .
Ο δραστήριος σύλλογος οργάνωσε για φέτος και την συμμετοχή του σχολείου στο καρναβάλι των παιδιών που θα γίνει την Κυριακή  27/2/2011 στο κέντρο της Πάτρας ,οι στολές και η όλη εμφάνιση είναι προϊόν σκληρής δουλειάς των μελών του συλλόγου ,των παιδιών που λαμβάνουν μέρος και των εθελοντών γονέων.
Ένα μπράβο είναι λίγο ,γιαυτό όλοι την Κυριακή ας παραβρεθούμε στην παρέλαση του καρναβαλιού των παιδιών για να τα επιβραβεύσουμε με ένα χειροκρότημα.






Κοινοποιήστε το στο Facebook

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο βλογκ που φιλοξενεί και τοπικά θέματα.