Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας

Η ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο ασχολείται με το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.
Ιδρύθηκε το 1997 από μέλη της Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε. οι οποίοι ασχολούνται με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό από το 1968. Τα μέλη της απαριθμούν πολλές επιτυχίες στις διοργανώσεις Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και με μεγάλο ιστορικό διοργανώσεων για Φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Φέτος η ΦΙΛΜΠΑ μαζί με την Peteformance θα πραγματοποιήσει, μια εκδήλωση Φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ονομασία “event4kids” μαζί με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτα της ΦΙΛΜΠΑ.
Η εκδήλωση θα γίνει στην πίστα Kartmania στην περιοχή των Βραχναιίκων Πατρών στις 29-01-2012 και ώρα 11:00. Η εκδήλωση πέραν της καθιερωμένης Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου μας αλλά και των απονομών των Κυπελλούχων του 2011 θα έχει και ένα μικρό Show με αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα δώσουν ένα μεγάλο κίνητρο για την προσέλευση των θεατών ώστε να μαζευτούν χρήματα που θα διατεθούν στο ίδρυμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η ΦΙΛΜΠΑ και η Peteformance προτρέπει όλους του φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να στηρίξουν την διοργάνωση αυτή και να βοηθήσει ο καθένας ξεχωριστά όσο μπορεί από την πλευρά του την προσπάθειά μας για να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο χαμόγελο μερικών παιδιών που το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.
Μετά την καθιερωμένη απονομή των Κυπελλούχων του 2011, θα πραγματοποιηθεί μια επίδειξη Drift και Super Lap από πολλά μεγάλα ονόματα των διοργανώσεων, ενώ θα διεξαχθεί και ένας πρωτότυπος διαγωνισμός μεταξύ των Κυπελλούχων του 2011 από όλες σχεδόν τις κατηγορίες της Μηχανοκίνησης.
Η ΦΙΛΜΠΑ συνεχίζοντας εκτός του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και το Φιλανθρωπικό της χαρακτήρα διοργανώνει την εν λόγο εκδήλωση με σκοπό να βάλει και η Μηχανοκίνητα Οικογένεια ένα μικρό λιθαράκι στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο που επιτελεί το «Χαμόγελο του Παιδιού». Πρέπει ο καθένας μας να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.


Κοινοποιήστε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: