Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΚυκλοφορίαΑναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων “Με προορισμό την Ελλάδα”

Ελλάδα. Ένας τόπος εμπνευσμένος, γεμάτοςιστορία, φυσικές καλλονές, τοπία που κόβουν την ανάσα, γραφικά νησιά καιχωριουδάκια, αλλά και λίκνο πολιτισμού και ιδεών. Ένας τόπος γεμάτος χρώμα καιζωντάνια, με παράδοση, ήθη, έθιμα και αξίες που οι ρίζες τους χάνονται στα βάθητων αιώνων.

Μια χώρα φωτός που έχει συνδέσει τοόνομά της με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, με έναν άσβεστολαμπερό ήλιο, με μικρά ανεμοδαρμένα ξωκλήσια, με τα ασβεστωμένα καλντερίμια σταγραφικά νησιά της, τις απέραντες ακτογραμμές, μια πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτωνκαι τοπίων, που δύσκολα χορταίνει κανείς.
Κάθε χρόνο ο τόπος μας γίνεταιπόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες από κάθε γωνιά της γης. Πολλά από τα νησιάμας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, σε μια λίστα με τους πιοδιάσημους προορισμούς διακοπών, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν ναεπισκεφτούν τα βουνά της Ελλάδας με τα τρεχούμενα νερά, τα φαράγγια, τουςχείμαρρους και τα πανέμορφα ποτάμια. Ειδυλλιακά τοπία, απόκρημνες πλαγιές, πυκνά πευκοδάση καιελατοδάση, εκεί που η μαγεία της φύσης απλώνεται μπροστά στα μάτια μας, προσφέρονται για αξέχαστες πεζοπορίες,ορειβατικές εξορμήσεις και αξέχαστες εμπειρίες.
Στο πνεύμα αυτό, και με τίτλο «Μεπροορισμό την Ελλάδα» κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου από τη Διεύθυνση Φιλοτελισμού,η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων που αποτελείται από πέντε γραμματόσημαφιλοτεχνημένα από τη ζωγράφο & χαράκτρια Μυρσίνη Βαρδοπούλου.Κοινοποιήστε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: