Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Νόμπελ Οικονομίας 2011

Κατόρθωσε να εντοπίσει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την εισφοροδιαφυγή και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά .
Εντόπισε όλο το πρόβλημα της οικονομίας σε αυτούς που η βουλή των ελλήνων (!!!!)έδωσε κίνητρα να αποχωρήσουν από την ενεργό υπηρεσία κάτω των 60 ετών,για να πουληθούν πιο εύκολα οι επιχειρήσεις.
Εξαίρεσε τους απόστρατους για την τεράστια προσφορά τους (βλέπε δηλώσεις Πάγκαλου) που με υπηρεσία 20 και 22 χρόνων παίρνουν σύνταξη στα 44 χρόνια τους.
και τέλος έκανε ότι μπορούσε για να κατασπαράξει τις συντάξεις με ΛΑΦΚΑ,ΜΑΦΚΑ,ΛΑΚΤΑ και άλλα λόγια αγαπιόμαστε,και να καλύψει αυτά που έφαγαν οι κυβερνήσεις από τα ταμεία(1981-2009) και να μειώσει και τις επικουρικές που είναι λεφτά των εργαζομένων που τα εμπιστεύτηκαν στο κράτος να τα διαχειριστεί και τα έφαγε σε βίλες.
Το επιστημονικό οικονομικό δυναμικό της χώρας νιώθει δέος μπροστά σε ένα μαθηματικό που κατόρθωσε να τονώσει την ύφεση με περικοπές μισθών και συντάξεων.
Κέρδισε δε την υποψηφιότητα έναντι του κ.Λοβέρδου λόγω της ιδιαίτερης γνώσης του σαν συνδικαλιστής,και επαφής του με την  κοινωνία.
Οι συνήθως ύποπτοι Μισθωτοί ,συνταξιούχοι,οικοδομές και αυτοκίνητα σας ευχαριστούν για την ίση μεταχείριση που τους επιφυλάξατε με τα μέτρα εναντίον τους ,ίδια μέτρα που λάβατε για τους καταχραστές ,κλέφτες και εξαγωγείς χρημάτων που κυκλοφορούν ανάμεσα σας  μας.
Κατόπιν όλων αυτών σήμερα προήχθη σε υπουργό....με υφυπουργό άλλο συνδικαλιστή ,οικογενειακές υποθέσεις.
Οι Αχαιοί ξέρουν και θυμούνται !!!!!!!!!

Κοινοποιήστε το στο Facebook

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να υπηρχαν κι αλλοι τετοιοι ανθρωποι στη Βουλη. Ο Κουτρουμανης εχει ηθος και ειναι φοβερος ανθρωπος. Βουτηξτε και λιγο την πενα στο μυαλο σας και οχι μονο στο μελανι. Γεια και χαρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ είπε...

Δεν είναι θέμα ανθρώπου ,ειναι ο καλλίτερος απ'ολους εκεί πάνω,ειναι θέμα συννένεσης σε τέτοια λαίλαπα προς τους συνταξιούχους.

Ανώνυμος είπε...

Πεστα χρυσοστομε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το καλαθι δεν εχει πατο ,ειμαστε στην αρχη ,πληρωσαμε 35 χρονια εισφορες για να επιδοτησουμε αυτους που πληρωσαν λιγοτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΡΕ.....ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ.......ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΟΥΤΗΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΝΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ.....ΚΡΙΜΑ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ......

Ανώνυμος είπε...

Μεταλλάχθηκε από συνδικαλιστή σε σφαγέα δικαιωμάτων των εργαζομένων. Τα «έβλεπε» όλα στραβά όταν τα έκαναν άλλοι και τώρα που κάνει τα χειρότερα αυτός και οι «σύντροφοί» του τα θεωρεί όλα καλά καμωμένα. Κατεβάζει το επίπεδο του πολιτικού σε στάθμη καριερίστα υπαλλήλου («ό,τι πεις εσύ αφεντικό...»). Με τα παραπάνω προσόντα κρίνεται πανάξιος για την προαγωγή που έλαβε! Αν δεν του έλειπαν λίγα κιλά (πάντα υπάρχει καιρός) του άξιζε να γίνει μέχρι και ... Αντιπρόεδρος!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστω που μου επιβεβαιωνετε τη ρηση οτι το μεγαλυτερο προβλημα της Ελλαδας ειναι -φυσικα- οι ιδιοι οι Ελληνες. Εσεις. Μακαρι να υπηρχαν αλλοι σαν τον Κουτρουμανη στην πολιτικη. Αλλα εναν σωστο ειδαμε, πατε να τον φατε. Ντροπη σας. Σας βαρεθηκα.

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν θελουμε να τον φαμε ,απλα αυτος θελησε να μας κατασπαραξει οτι ιερο περιμενη καποιος σε ολη του τη ζωη ,την συνταξη του,με 35 χρονια υπηρεσια και χωρις οριο ηλικιας βγηκε ο μισος πληθυσμος σε συνταξη ,ας δωσει αναλογικες συνταξεις και να αφηση τα συνδικαλιστικα τερτιπια γιατι θα πεσουν στο πρωτο δικαστηριο.
Ας δουμε τι θα κανει με τους αγριεμενους παλιους συντροφους του στην ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ.