Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

20η Διεθνής Έκθεση Συλλεκτικών Ειδών «Card Collect & Syllectica 2011»

Για 20η φορά θα πραγματοποιηθεί φέτος η μεγαλύτερη θεσμοθετημένη συνάντηση στην Ελλάδα μεταξύ Ελλήνων εμπόρων και συλλεκτών. Η φετινή 20η Διεθνής Έκθεση Συλλεκτικών Ειδών «Card Collect & Syllectica 2011», θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace της Θεσσαλονίκης, απέναντι από το λιμάνι. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και τις δύο μέρες, με ελεύθερη είσοδο.
Στους άνετους χώρους των 700τ.μ. της έκθεσης, οι επισκέπτες θα συναντήσουν δεκάδες εμπορικούς οίκους διάθεσης συλλεκτικών ειδών από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Κύπρο, Βουλγαρία, Γερμανία κ.ά.).
Μερικές χιλιάδες αντικείμενα περιμένουν τους φίλους συλλέκτες στους χώρους της έκθεσης. Από τηλεκάρτες και προπληρωμένες κάρτες, νομίσματα, χαρτονομίσματα και ευρωνομίσματα, μέχρι γραμματόσημα, παλιές καρτποστάλ, Ολυμπιακές και άλλες καρφίτσες πέτου (lapel pins), στρατιωτικά παράσημα και μετάλλια, ομόλογα και μετοχές, παιχνίδια kinder και άλλα συλλεκτικά είδη, όλα αυτά τα πολύχρωμα αντικείμενα του… συλλεκτικού πόθου, θα βρίσκονται και πάλι απλωμένα στα σταντ και τα τραπέζια της έκθεσης.


Στη φετινή έκθεση θα είναι διαθέσιμα και τα πρώτα ευρωνομίσματα που κυκλοφόρησε η Εσθονία.
Και φέτος θα εκδοθούν επιλεγμένα, κομψά συλλεκτικά είδη σχετικά με την έκθεση:
Α) Δύο αναμνηστικές τηλεκάρτες 0 μονάδων (σε 400 αντίτυπα η κάθε μία).
Β) Αναμνηστική συλλεκτική τηλεκάρτα με τσιπ σε πολυτελή κασετίνα (σε 200 αντίτυπα), που θα απεικονίζει έργο τέχνης του γνωστού ζωγράφου Γιάννη Νίκου.
Γ) Αναμνηστική χρονοκάρτα με 4 λεπτά χρόνου ομιλίας (σε 500 αντίτυπα), που θα απεικονίζει επίσης έργο τέχνης του γνωστού ζωγράφου Γιάννη Νίκου.
Δ) Αναμνηστικό προσωπικό γραμματόσημο της έκθεσης.
Ένα άλλο δυνατό σημείο της φετινής έκθεσης, αναμένεται να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες λεφτά! Γερμανικός οίκος εμπορίας συλλεκτικών ειδών θα βρίσκεται στην έκθεση και θα ανταλλάσει πολλά από τα παλιά μας ευρωπαϊκά εθνικά χαρτονομίσματα -και σε κάποιες περιπτώσεις νομίσματα- (τα έγκυρα προς απόσυρση), χωρών που ανήκουν σήμερα στη ζώνη του ευρώ. Ψάξτε λοιπόν σε συρτάρια, ντουλάπια και φακέλους για τα άχρηστα παλιά εθνικά χαρτονομίσματα χωρών της Ε.Ε. και φέρτε τα στην έκθεση, μετατρέποντας τα σε ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του 2012 λήγει η προθεσμία απόσυρσης αρκετών παλιών εθνικών χαρτονομισμάτων.
Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης θα κληρώνονται διάφορα συλλεκτικά δώρα για τους φίλους επισκέπτες.

Υπεύθυνος Διοργανώτριας Εταιρείας Advanced Media: Μάριος Κουλαουζίδης
Τηλ. 210.9374.527, 2310.500.405, 6931.917.328, e-mail: mario@advancedmedia.gr, www.advanced-media.eu.
Γραφείο Τύπου: Δάνος Δανιηλίδης
Tηλ. 6932.860.825, e-mail: danospress@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: