Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Δικαιωμένος Παπαγάλος


Ο Κόκος πριν λίγες ήμερες απέκτησε νόμιμο στέκι ,αφού πεζοδρομήθηκε ο δρόμος μπροστά από το μαγαζί που κατοικεί ,εκτός αν οι αν-εγκέφαλοι βρουν κάτι άλλο για να τον σύρουν ξανά στο δικαστήριο.

Η ιστορία του  Κόκο  παρακάτω.....
Τον λένε Κόκο και είναι 30 χρονών ,μόνιμος κάτοικος Πατρών.
Έχει γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες , έχει παίξει σε όλα τα τοπικά κανάλια ,στα κανάλια των Αθηνών καθώς και στο CNN , BBC κ.λ.π.
Είναι από τους πλέον διάσημους παπαγάλους του κόσμου.
Όλα αυτά γιατί ;
O Κόκος πέρνα τις πιο πολλές ώρες της ημέρας απέξω από το κατάστημα του αφεντικού του (εμπορεύεται σχετικά είδη) και είναι μασκότ της πόλης μιας και από εκεί τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει όλα τα παιδάκια για να τον δουν και να του μιλήσουν ,αυτός δεν μιλά πάντα ,είναι σεμνός και ντροπαλός.


Αυτό ενοχλεί κατά καιρούς τις αρχές της πόλης που δια μέσω των υπηρεσιών της (Δημοτική και Ελληνική Αστυνομία) κόβουν κλήση για παράνομη κατάληψη οδοστρώματος ,επειδή ο στύλος που κάθεται ο παπαγάλος βρίσκεται ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα ,οι οδηγοί των οποίων χαζεύουν και χαιρετούν τον Κόκο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.


Έτσι έχουμε τον Κόκο κάτοχο έως τώρα 3 κλήσεων και γραμμένο στο βιβλίο Γκίνες ως ο μοναδικός παπαγάλος με παράνομη δραστηριότητα.
Κοινοποιήστε το στο Facebook

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να αρχίσουμε να λέμε και καμιά φορά τα πράγματα όπως είναι.. Θυμάμαι το περιστατικό με την κλήση που έφαγε από την αστυνομία και τα άνοστα σχόλια από τους χαζοδημοσιογράφους(παράνομο παρκάρισμα παπαγάλου κλπ).Λες να ενοχλείται η Αστυνομία από τον παπαγάλο? Απλά κάποιος κακοθελητής ενημέρωσε για παράνομη κατάληψη οδοστρώματος ή πεζοδρομίου(ανάλογα που τον είχε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος)και ο αστυνομικός που επιλήφθηκε,έδωσε το πρόστιμο στον ιδιοκτήτη και όχι βέβαια στον παπαγάλο!!!Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!Είναι ίδια περίπτωση αν έχει βάλει καρέκλες κάποιος καταστηματάρχης για να μην παρκάρει κανένας μπροστά από το μαγαζί του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ είπε...

Αυτονόητο.
Το βλογκ είναι γιά συλλέκτες και το θέμα παπαγάλος έπαιξε κυρίως σατυρικά.
Σ' ευχαριστώ