Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Πελατοκεντρικός ΕΛ.ΤΑ. με νέο περιφερειακό Δ/ντή

Άλλο πνεύμα επικρατεί στην διεύθυνση των ΕΛ.ΤΑ. στην ευρύτερη περιοχή μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου περιφερειακού διευθυντή κ.Χρυσόστομου Βεργή.
Ο κ.Βεργής  είναι επικοινωνιακός ,ευέλικτος και γνώστης του αντικείμενου με αποτέλεσμα να μπορεί να παίρνει γρήγορες και σωστές αποφάσεις σε κάθε ζήτημα που προκύπτει.
Γνωρίσαμε τον κ. Βεργή στα εγκαίνια της φιλοτελικής έκθεσης PATRAPHILEX 2010 και κατά τις συχνές επισκέψεις του εκεί.
Ήταν παρών ,  μας ρωτούσε αν θέλουμε βοήθεια και ήταν πολύ καλός ακροατής στις  πολλές ξεναγήσεις ,στα εκθέματα,από μέλη της Φ.Ε. Πάτρας.
Διαπιστώσαμε ότι το γραφείο του είναι πάντα ανοικτό σε κάθε  ζήτημα και έχει το προσόν να μην κρύβεται πίσω από τυπικά κωλύματα (κατά γενική ομολογία του προσωπικού)
Πιστεύουμε ότι μαζί με τον κ.Διονυσοπουλο αποτελούν  τον μηχανισμό επανεκκίνησης  των  150χρονων ταχυδρομείων με στροφή προς τον πελάτη και την εξυπηρέτησή του ,απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας  μιας επιχείρησης σαν τα πολύπαθα ΕΛ.ΤΑ.
Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση στα προβλήματα των φιλοτελιστων και ιδιαίτερα ,λόγω θέσης ,στην προσπάθεια σας για  αναβάθμιση των ΕΛ.ΤΑ. στις δύσκολες  συνθήκες  ανταγωνισμού.  

Κοινοποιήστε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: