Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Tα εγκλήματα της στολής και τα εγκλήματα της κουκούλας




Στις 6 Δεκεμβρίου 2008, δολοφονήθηκε από ένα ένστολο παρακρατικό ένα νέο παιδί ο ‘Αλεξ Γρηγορόπουλος, γιατί έκανε το “λάθος” να βρίσκεται στα Εξάρχεια.
Το ανίκανο και διαλυμένο κράτος καταλύθηκε τις επόμενες μέρες από οργανωμένες αντικοινωνικές ομάδες αναρχοαριστεριστών φασιστοειδών με κουκούλα.
Στις 5 Μαίου 2010, δολοφονήθηκαν από οργανωμένες ομάδες αναρχοαριστεριστών φασιστών με κουκούλα, τρία νέα παιδιά, γιατί έκαναν το “λάθος” να διεκδικούν το δικαίωμα τους στη ζωή μέσα από την εργασία τους.
Το ίδιο ανίκανο και διαλυμένο κράτος της διαπλοκής και των πολιτικών με κουκούλα, παρακολουθούσε την εκτέλεση τους, ίσως τρίβοντας τα χέρια του, ελπίζοντας να σταματήσει έτσι την συσωρρευμένη λαїκή αντίδραση στα μέτρα του ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.
Είναι χαρακτηριστική όμως και η στάση της αριστεράς στον τόπο μας, που στη μια περίπτωση έδινε στέγη και νομιμοποίηση στους αναρχοφασιστοειδείς ιδεολογικούς συγγενείς τους κουκουλοφόρους, ενώ τώρα με τη σιωπή της μετατρέπεται σε ανεκτικό θεατή και σιωπηλό παρατηρητή της δολοφονίας τριών νέων παιδιών.
Το «έγκλημα» των τριών νέων παιδιών είναι, ότι δεν ήταν εργάτες στην οικοδομή, ούτε στη ναυπηγοεπισκευαστική, για να τύχουν της συμπαράστασης της αριστεράς.
’Ηταν νέοι επιστήμονες και αμείβονταν με λίγο παραπάνω από τα επτακόσια ευρώ, ήταν εργαζόμενοι της τάξης των χιλίων ευρώ.
`Ηταν σπουδασμένα εργαζόμενα παιδιά, καμάρια των οικογενειών τους και της χώρας μας, το μέλλον της Ελλάδας.
Η μισαλλοδοξία της αριστεράς και το μίσος ή η διατεταγμένη υπηρεσία των αναρχοαριστεριστών φασιστών κουκουλοφόρων, και το ανίκανο διαλυμένο κράτος της διαπλοκής της κουκούλας , τους καταδίκασαν σε θάνατο.
Που είναι τώρα η δημοκρατικά ευαίσθητη αριστερά που άλλοτε πρωτοστατούσε και καλούσε τον λαό σε αντίδραση ;
Απ’αυτούς θα περιμένουμε υγιή δημοκρατική αντίδραση και στάση ;
Αλλά και που είμαστε κι εμείς όλοι οι άλλοι, η άλλη πλευρά ;
Που είμαστε όλοι εμείς οι δημοκρατικοί, πατριώτες, πολίτες ; Πως αντιδρούμε :
Θα περιμένουμε μόνον από τις ηγεσίες μας να αντιδράσουν στη Βουλή, και εμείς θα μείνουμε στο περιθώριο της καθημερινότητας, καταλογίζοντας ευθύνες και περιμένοντας άλλους να κάνουν όσα εμείς αποφεύγουμε ;
Ως πότε θα γινόμαστε παθητικοί θεατές όσων συμβαίνουν, όσων μας αφορούν και αλλάζουν την ζωή μας ;
Θα περιμένουμε λύσεις από τους κυβερνητικούς και τους υποτακτικούς τους, όλους αυτούς που καθημερινά μας κάνουν πλύση εγκεφάλου μέσα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών, εθνικών εργολάβων, ισχυρών νταβατζήδων, εγκάθετων δημοσιογράφων-εκδοτών ;
Αυτό τον ρόλο δίνουμε στον εαυτό μας ;
Το ρόλο του αποβλακωμένου καναπεδάτου παθητικού θεατή ;
Η ιστορία μας δίδαξε ότι όταν ο λαός παίρνει στα χέρια του τις τύχες του, γκρεμίζει κατεστημένα, ανοίγει δρόμους, χαράζει προοπτικές, γεννάει ελπίδα, γράφει ιστορία, χτίζει ένα καλύτερο μέλλον.
Δεν θα αφήσουμε την μιζέρια και τις αγκυλώσεις της αριστεράς, τα ξένα κέντρα και τα υποτακτικά διαπλεκόμενα συμφέροντα να καθορίσουν το μέλλον μας, και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.
Ναι, είμαστε πρόθυμοι να συνεισφέρουμε στην αναγέννηση της πατρίδας μας.
Ναι, είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε το κόστος που μας αναλογεί, ακόμα και αυτό που δεν μας αναλογεί. Να κάνουμε θυσίες.
Ναι, είμαστε εδώ να βάλουμε πλάτη.
Αλλά για να ξαναγεννηθεί η πατρίδα μας χρειάζεται δουλειά, όραμα, ήθος και εντιμότητα, χρειάζεται δικαιοσύνη, να πληρώσουν οι υπεύθυνοι όποιοι κι αν είναι, να φύγουν οι κάθε είδους κουκούλες, όχι μόνο από τα αναρχοριστερίστικα φασιστοειδή, αλλά και από τη διαπλεκόμενη ηγετική οικονομική νομενκλατούρα, και τους εξωνημένους πολιτικούς υποτακτικούς της, να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
Εδώ δεν χωράει σφουγγάρι, αλλά μνήμη, τεφτέρι, και απονομή δικαιοσύνης..
Είναι η ώρα να δημιουργηθεί ένα νέο λαικό, μαζικό, πατριωτικό, δημοκρατικό κίνημα και να περάσει σε άλλους χώρους, σε άλλες δράσεις, να δώσει άλλες προοπτικές, για την ελπίδα και την αναγέννηση της πατρίδας.

7.5.2010 ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ

(Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε πολιτικό βλογκ ,απλά μας παρασύρει η επικαιρότητα και τιμούμε τους φίλους αναγνώστες και τις απόψεις τους)


Κοινοποιήστε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: