Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Super Rally Harley Davidson Patras 2010


Οι Χαρλεάδες ανεβάζουν το κέφι και το ...κοντέρ της οικονομίας στην Πάτρα
Τα διαφημιστικά μπάνερ που είχε τοποθετήσει ο Δήμος σε διάφορα σημεία της Πάτρας για να προβάλλει την συνάντηση των "Χαρλεάδων" κατέβασαν ορισμένοι καταστηματάρχες και τα τοποθέτησαν σε... περίοπτη θέση στα καταστήματα τους. Για να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι στηρίζουν τη διοργάνωση και φυσικά για να προσελκύσουν πελατεία. Άλλωστε, σήμερα όλη μέρα, τόσο το πρωί όσο και μέχρι αργά το απόγευμα, χιλιάδες μοτοσικλετιστές έκαναν βόλτα -πεζοί- στην αγορά της Πάτρας ψωνίζοντας διάφορα πράγματα. Ενδιαφέρον έδειχναν για μπουφάν και μπλούζες που να έχουν πάνω τους τυπωμένα ελληνικά γράμματα.>


Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι σε αντίθεση με τους διοργανωτές, ο εμπορικός κόσμος της πόλης και τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής δεν ήσαν και τόσο προετοιμασμένοι και αιφνιδιάστηκαν από τον μεγάλο όγκο των επισκεπτών. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση "βγαίνουν" στην πόλη που τους φιλοξενεί καθώς έως τώρα έμεναν περισσότερο στα καμπ που στήνονταν στις παρυφές των πόλεων.
Σήμερα ένας μεγάλος αριθμός μοτοσικλετιστών έκανε κοντινές εκδρομές. Πέραν την Ναυπάκτου και του Αιγίου, ένα κονβόι 50 μηχανών εμφανίστηκε στο δάσος Πανόπουλου και άλλες 40 μηχανές έφτασαν μέχρι την παραλία στο Κουνουπέλι. Ενώ μεγάλος αριθμός μοτοσικλετιστών επισκέφθηκε και τα Καλάβρυτα.

Δείτε και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ



http://www.thebest.gr/





Κοινοποιήστε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: