Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Harley Davidson Super Rally 2010

Tον Μάιο στην Πάτρα

Το Super Rally, μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές συγκεντρώσεις μοτοσικλετιστών Harley-Davidson πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από 20-24 Μαΐου 2010. Την διοργάνωση αυτή είχε κερδίσει η ελληνική λέσχη στο ετήσιο President’s Meeting του Federation of European Harley-Davidson Clubs που έγινε στο Bangor της Βόρειας Ιρλανδίας το 2007 κα θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση, η οποία ανατίθεται με πολύ αυστηρά κριτήρια στις πόλεις που την διεκδικούν.
Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου στην παραλία της Πάτρας, εν όψει και της πανευρωπαϊκής συνάντησης των φίλων της Harley Davidson, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 10.000 μοτοσικλετιστές.
Οφέλη για την Πάτρα θα είναι τόσο η τόνωση της τοπικής αγοράς, από τους περίπου 10.000 επισκέπτες, όσο και η προβολή της σε διεθνή κλίμακα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διοργανωθούν συναυλίες, εκδρομές και άλλες δραστηριότητες. Το Σάββατο 22 Μαΐου από 15.00 έως 20.00 στην Πλατεία Γεωργίου Α’ , θα πραγματοποιηθεί το bike show εκδήλωση επίδειξης μηχανών Harley Davidson της Λέσχης, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο πλήθος επισκεπτών

Διαβάστε και εδώ

Κοινοποιήστε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: